,

2020 – here we go

2020. Udfordringens år.

2020 bliver et år, der vil udfordre vores tålmodighed og råstyrke. Planeten Saturn kommer til at tage sin plads. Hvor vi i 2019 har udvidet vores muligheder, drømt stort og forfulgt visionerne, forberedt os, støbt kugler til fundamentet og gjort det forberedende arbejde, skal vi i 2020 manifestere. Slut med at drømme, nu skal vi arbejde for at gøre drømmene  til virkelighed.

 

Lyder det kedeligt? Måske. men astrologisk set er stenbukken den energi, der bygger op og skaber varige ting. Det er en jordbunden energi, følelseskold (og dermed fokuseret) og dedikeret til sin mission. Uanset hvor længe det tager.

Vi får brug for al vores visdom og tillid, selvdisciplin og råstyrke.Vi må forvente, at vi skal arbejde for det vi gerne vil se ske – og når vi gør det, vil vi se resultater. Saturn belønner hårdt arbejde og ansvarlighed 8Er du først i stenbukkens tegn, vil du vide hvad jeg taler om, ik?).

Når vi møder op med dedikation og en ansvarlig seriøsitet med det vi laver, bliver vi belønnet.

Vi skal dog lige være bevidste om, hvordan vi manifesterer vores mission.
Vi kan bruge de gamle overlevelsesstrategier for at få ‘det vi tror vi vil have’ – eller vi kan bruge vores indbyggede visdom.

Hvis du forsøger at manifestere dine ønsker, mål og mission fra et gammel paradigme sted, er dit projekt eller din mission ikke bæredygtig. Manifesterer du gennem kontrol, magt, manipulation og fra en energi af præstationspres, er det ikke bæredygtigt. Så dør det du bygger op – hvad end det er et parforhold du arbejder på, et projekt eller job.

Den væremåde og energi fungerer bare ikke længere.

Når vi bruger de strategier for at få vores behov dækket, ødelægger vi os selv indefra. Vi bliver syge, nedslidte, depressive – vores energi holder ikke til den form for manifestation. Det er en gammel overlevelsesstratgier, som har rødder i vores barndomsmønstre – men som ikke længere fungerer.

Ærligt: intet i denne verden fungerer længere når det kommer fra stress, manipulation, magtudøvelse, kontrol og præstationspres. Intet.Før eller siden dør det ud. Og det vil vi se overalt.

Den vise derimod, vil gå til skabelses-processen på en anden måde. Hvad end du er ved at skabe en virksomhed, et forhold, et nyt forældreskab, en anden måde at gå til dit liv på.

Denne tilgang handler om tillid. Om væren. Og tage handling g når der er flow energetisk, ikke før. Om at komme fra et ‘større’ sted i os selv, når vi træffer valg.En tilgang til skabelse, hvor vi hele tiden er i kontakt med om energien er høj, om vi er i kontakt med vores hjerte, om vi skaber for helhedens bedste og om vi er i balance selv. Når vi opdager vi er i ubalance, stopper vi op- kalibrerer og justerer, finder tilbage til rette sted, og mærker igen efter: Hvor skal vi nu bevæge os hen.

Det kræver en konstant kontakt med os selv, med det nu vi er i, hvor vi er forbundet med den jord vi træder på – og har antennerne oppe i de højere lag.

Kan vi det, forbinde jord – hjerte – himmel i skabelsesprocessen, kan vi skabe alt hjertet drømmer om – og det vil holde livet ud.

2020 bliver året, hvor vi bevidst skal praktisere alt det vi har lært, det vi tror på, det vi ER. Og herfra se, hvad der folder sig ud – uden vi ved det på forhånd.

Kun den af jer/os der kan aktivere den indre tillid, vil synes rejsen er sjov samtidig. For det er en invitation til et ego-slip, de færreste har oplevet i denne form.

– – – –

På Intim Nytårsworkshop 11. januar 2020 går vi dybere i forberedelsen til 2020.

Vi trækker naturen med ind i processen. Fordi naturen har en helt særlig evne til – hurtigt – at forbinde os med den, vi er dybere set. Naturen kan grounde os, aktivere alle vores sanser og ikke mindst rense os, så vi er i stand til hurtigere at connecte med hjertet og de højere bevidsthedsniveauer, i os selv.

Hvis du har lyst til at connecte med din vision for 2020, være sammen med en flok bevidste mennesker i smukke omgivelser og blive guide gennem en fortid – nutid – fremtidsproces ind i 2020, så kom med.

Nytårs-workshoppen holdes mig privat i Humlebæk. Det bliver Lørdag 11. januar 2020 kl 10 -17. Du sparer 400 kr hvis du tilmelder dig og betaler for din plads inden 26.12.2019.

Tilmeld dig på louise@schonneman.com og læs mere her

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *