Har du fået nok?

Der er ingen tvivl om, at 2020 og 2021 har ændret os alle.
Verden er ikke den samme, og vi er ikke de samme.Det kan være svært at sætte konkrete ord på, hvad der er ændret.
Et større perspektivSer vi det hele i et transformationsperspektiv, kan vi se, at noget vitterlig skal dø, før noget nyt kan genopstå.
Vi kan simpelthen ikke bestå – som klode eller art, hvis vi bliver ved med at være styret af magt, kontrol og grådighed.
Vi har i alt for mange århundrede haft fokus på ‘at bygge op’ og ‘udnytte alle ressourcer maksimalt’ – men vi er nået til ‘tipping point’ på alle mulige måder.

Tiden vi bevæger os ind i – den nye tid – vil tvinge os over i en periode i historien, hvor fokus bliver på ‘Hvordan kan vi bevare det vi har tilbage

Fra ‘grådighed’ til ‘taknemmelighed’, kunne vi også sige.
Fra en tanke om at ‘jeg vil ha mer’ til ‘jeg er taknemmelig for alt det jeg allerede har’
– hvad end det er vores helbred, relationer, natur.

Dette skrifte kommer til at tage tid. Mange vil i årtier (måske århundrede) hænge fast i det de har og i deres begær efter mere, og har rigtig svært ved at slippe ‘magt, kontrol, grådighed, begær’.

Hvis du flytter dit fokus fra det du synes du mangler og det du går og ønsker dig, til ‘alt det du allerede har lige nu’ – og det du er taknemmelig for lige nu – og du vil instinktivt mærke en varme i kroppen og en følelse af at være fyldt op.
At du er NOK og dit liv er NOK.

NUET

Eckhart Tolle – der er bedst kendt som forfatter Nuets kraft og En ny jord  – minder os om igen og igen i hans bøger og træning, at frygt ikke eksisterer i Nuet – når du er fuldt ud tilstede, er der ikke plads til frygt.

Frygten findes kun, når vores tanker er i fremtid, skyld/skam når vi er i fortiden.  Så jo mere du kan træne at være I NUET – HER OG NU – jo lettere vil det være at bevæge sig gennem denne vildt spændende og også overvældende transformationsproces hele denne klode og verden gennemgår.