Er du klar til forandring?
Vi lever i en tid, der kalder på personlig ansvarlighed. Hos den enkelte og i vores relationer,  hvad end det er i familien, parforholdet, virksomheden, i teams og ikke mindst i samfundet som et hele.Vi lever i en tid, hvor der er behov for nye redskaber og perspektiver for at håndtere livet.

Det er nødvendigt for den enkelte at tage personligt ansvar for sig selv, ens livssituation, ens følelser og egen energi. Men også ansvar for de relationer, vi indgår i, den verden vi lever i. Det hele er forbundet og vi påvirker alle hinanden. Vi kan ikke bare lukke øjnene og håbe, at verden, vores familiesituationer og os selv forandres, blot vi lukker øjnene og håber på det. Det kræver en indsats – og det hele starter hjemme os den enkelte.
Hos dig.Vi kan ikke længere lukke øjnene og bare gøre, det vi plejer. Hvis de resultater vi får, ikke er hensigtsmæssige. For den enkelte og helheden. Vi bliver nødt til at forandre den måde vi går til livet på, den måde vi ser verden og os selv på – og vi bliver nødt til at hæve bevidstheden, så vi kan agere i den verden, vi lever i.

Hvis du ønsker forandringer i dit liv – hvad end det er i dine private relationer, arbejdsmæssigt eller på et større samfundsmæssigt niveau, må du starte hjemme hos dig selv.

Altid.

Alle forandringer kræver høj selvindsigt, personlig ansvarlighed og en høj bevidsthed om de mekanismer, der er på spil. Både de universelle love og de psykologiske mekanismer.

Er du klar til forandring?