Dalai Lama: 
“My wish is that, one day, formal education will pay attention to the education of the heart, teaching love, compassion, justice, forgiveness, mindfulness, tolerance and peace. This education is necessary, from kindergarten to secondary schools and universities. I mean social, emotional and ethical learning. We need a worldwide initiative for educating heart and mind in this modern age.”

Læs artiklen fra LA Times her:
h

Generation Z – en udsat generation med tonsvis af potentiale

AKADEMI – opstart 2020.
Næste år starter vi ‘Akademi A’ i København: et efteruddannelsestilbud til unge mennesker, der ønsker at lære sig selv bedre at kende, inden de store livsvalg skal træffes. 

Det bliver et Akademi, der fremmer øget selvindsigt, personlig udvikling, øget bevidsthed om eksistens, mental og fysisk sundhed. Et Akademi, der styrker den enkeltes evne til at stå bevidst og stærkt i sig selv, i en verden under konstant forandring – samt indgå bevidste i stærke fælleskaber. 

Akademi A starter august 2020.

Jeg har de sidste 10 år coached unge (og voksne) og fået direkte indblik i dét, vi alle i dag læser om i aviser og rapporter om den unge generation: unge der ikke føler, de slår til, Unge med stress, unge der søger mening – men kun møder meningsløshed. De har udfordringer med at indgå i og opbygge sunde relationer. De kender ikke sig selv, og kan ikke mærke, hvilken retning de skal gå. 

De er søgende, tvivlende, bange – og værst af alt: det er ikke til at se på dem!!! For på overfladen smiler de, har styr på det, har de rette folder i ansigtet, poster foto fra lykkelige øjeblikke og griner højt. 

Men indeni, bag de lukkede døre, er det svært at være ung. Svært at være ung og på vej ud i en verden, hvor offentlige systemer bryder ned, hvor politikerne skændes højlydt på tv og i radio, hvor samfundet presser dem ud i job før de er mentalt klar, og hvor ingen har lært dem, hvordan de mærker efter I SIG SELV og finder egne svar. 

Det har nok aldrig været let at være ung. Men i dag er vilkårene for at være ung og på vej bare seriøst anderledes, og mange kan ikke følge med. De kæmper og har det svært – med sig selv og deres valg. De føler ikke de hører til, de hopper ud og ind af uddannelser, hvis de overhovedet går i gang. De kan ikke mærke sig selv, og finde indre styring. 

Det bliver vi nødt til at gøre noget ved. 

Vi må klæde dem på til fremtiden.
Vi må lære dem at navigere i modvind og forandringstider.
Vi må lære dem at træffe bevidst valg, styret indefra.
Vi må lære dem at være forbundet kontra afskåret.
Vi må lære dem om sammenhængen mellem krop, sind og ånd. 
Vi må lære dem at indgå i relationer, håndtere modgang og ikke mindst BRUGE den de er, så de opdager hvor fedt det er at turde være sig selv fuldstændig – være bevidst, og bidrage til heldhedens udvikling. Sammen med andre.

DET SKYLDER VI DEM. 
DET ER VORES ANSVAR SOM ‘DE GAMLE’ .
OG DET GØR VI SÅ. 
NU.


Akademiet starter i København i 2020. 

VI SØGER UNGE TIL ADVISORY BOARD (marts 2018)
Hvad er det de unge har brug for, reelt?

Vi søger pt 8 unge, der kan indgå i et unge Advisory Board, som bidrager til udviklingsfasen. I dette board diskuteres fx:

– Hvad er de største udfordringer ved at være ung i dag? 
– Hvad har I brug for, for at stå mere stærkt i jer selv?
– Hvad kunne være fedt at lære noget om?  
– Hvad drømmer I? 
– Hvor er gab mellem nu og der i ønsker at være, tror I? 

Har du lyst til at være med i dette Advisory Board?
Har du noget på hjertet og ønsker at bidrage?
Er du mellem 20-25 år?
Har du taget en mellemgående uddannelse fx HF, Gymnasie?
Kan du deltage i fysiske møder i København i løbet af foråret?

If so, send mail til mig på louise@schonnemann.com.
Kun seriøse henvendelser.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.