, ,

Astrologi – det nye sort

Astrologi er blevet alle mands tale. Vi finder astrologi i uendelige podcast, det findes bøger på hylderne, vi finder ugens horoskop i dameblade og masser af astrologi-uddannelser pipler frem. Det er forståeligt – vi søger svar i turbulente tider og astrologien har eksisteret i tusindvis af år, som et rådgivende og vejledende redskab.

Indsigt der begrænser eller inspirerer?

Inden du opsøger en astrolog eller kaster dig ud i astrologiske fordybelser, vil jeg anbefale dig at overveje:

Hvordan vil du bruge astrologien?
Hvad søger du svar på?
Hvor tror du på, at du finder sandheden om dig? Din sandhed?

 

Hvad end vi taler religiøse skrifter, filosofiske udtalelser, Enneagrammet, psykologiske test eller systemer som Astrologi/Human Design/Genekeys så pas på de ikke bliver din begrænsning. Det er om vi vil det eller ej definitioner, som sætter ord på ‘dig’.

Disse personlighedslæsninger giver dig ikke andre svar end dem, du allerede har inden i dig. Svar du måske ikke har kontakt til endnu, eller sider af dig selv du måske er blind for – men der ER der.

Ydre systemer kan ikke åbne for døre eller muligheder, du ikke allerede har liggende i dig. De kan måske bekræfte eller vække noget til live, som du ikke selv havde set. De er ikke din redning – men ET perspektiv der gerne skal få dig til at reflektere og mærke ind i dig selv, frem for fastlåse dig.

Astrologien giver dig ikke SANDHEDEN om dig. Ikke i min bog. Jeg tror nemlig ikke på EEN sandhed – men på mange, og derfor heller ikke Astrologien som endegyldig vejviser. Men det kan være et perspektiv, en måde – for nogen, til at tune ind på områder i en selv, der før var låste eller usynlige.

Husk også at den astrolog der ‘læser dig’, læser gennem egne filtre og intuitive indskydelser. der er stor forskel og mange forskellige måder at læse et horoskop på, afhængigt af tradition og skolen bag.

Jeg er personligt ikke fortaler for at du får lagt dit barns horoskop og dermed begrænser dette barns frie udtryk. For det farver uanset hvad du får af vide – og det fortjener dit barn ikke. Et barn fortjener at blive set som et nyt blad jeg – et rent væsen med uendelige muligheder liggende i frøet – så længe som muligt, og Astrologien har om vi vil eller ej også et begrænsende sprog med kasser.

Hvornår kan jeg så bruge astrologien?
Hvis du er moden og voksen, i stand til at mærke dig selv og kan fornemme om de sagte ord ressonnerer med dit inderste, så kan astrologien være en vejviser, en inspiration til dit liv. Det kan være et udgangspunkt for at belyse sider af dig selv og skabe udgangspunkt for forløsende samtaler med den, der taler ‘det astrologiske energisprog’. Blot husk, du ved bedst – uanset hvad. Ingen kender dig bedre end dig selv. Så får du noget af vide, som du ikke kan genkende eller  mærke sandheden i, indeni, så er det måske slet ikke dit eller til dig.

Jeg prøver ikke skræmme dig bort, men gennem personlig erfaring har jeg både oplevet at blive læst ud fra forkert fødselstidspunkt (hvilket er afgørende for dit horoskop) og også fået beskeder af diverse astrologer der har givet grobund fro frygt frem for inspiration. Og det er ikke konstruktivt. Vi har brug for håb, støtte og inspiration til vækst i dette liv – ikke blive begrænset eller bange. Så er der noget ‘off’.

Er du nysgerrig på astrologi og har du lyst til at få læst dit horoskop af mig som indspark og inspiration til din egen vej, så skriv til mig: louise@schonnemann.com eller send sms 31620113.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.