Er du i live?

Hvor passioneret er du i dit nuværende liv?

 

Vores følelse af livslyst er forbundet med vores følelse af passion og livsenergi.

Livslysten og passionen er energimæssigt bundet op på dit harechakra kropsligt, placeret i området lige under navlen  – repræsenteret ved den orange farve. Ild. Passion. Nerve.

Hvis du har mistet din livsgnist, mangler du at forbinde dig med din passion i livet. Finde ind til, hvad du elsker at lave og få dette til at fylde mere i dit liv. Udleve. Skabe.

Det er din kreativitet og skaberkraft vi taler om her (Evnen til at visualisere og manifestere dine ideer, visioner og drømme)

Hvis du lukker passionen ude eller undertrykker din lyst til livet, undertrykker din kreativitet, fornægter dig selv det vovede og sjove i hverdagen, afviser dit naturlige begær og undertrykker din seksualitet, begynder en destruktiv proces at overtage i stedet: Enten depressiv passiv følelsesløs nedlukkethed (livsgnisten dør) eller en uhensigtsmæssig seksual-drift der kræver, manipulerer, behersker for at føle sig i live.

Lyder det bekendt?

Der er skrevet og talt meget om passion – fordi det er møg-vigtigt for os at være i kontakt med det, vi er passionerede omkring. Fordi det er meningen af vi skal skabe vores liv her udfra – vores skaberkraft er forbundet med passionen. Det er også derfor, at passion og skaberkraft er placeret samme sted i kroppen rent chakra-mæssigt som seksualiteten, fordi vi skaber liv (børn) fra dette energstiske sted.

Lukker vi ned for passionen, skabes intet nyt liv. Så stagnerer vi. Og dør langsomt.

Spørg dig selv:
  • Hvad er du passioneret omkring?
  • Hvad elsker du at lave og vil gøre, selv uden at få løn for det?
  • Får det lov at fylde nok i dit liv? Giver du det plads?
  • Hvis ja, nok?
  • Hvis nej – hvorfor gemmer du din/dine passioner ned? Hvorfor giver du ikke dig selv lov til at leve fuldt ud?

 

Læs om online forløbet RYD OP I DIT LIV – 9 ugers emotionel detox. Når du har gennemgået de 9 uger, vil du vide hvad din passion er – OG mærke modet og villigheden til at skabe dit liv herfra. Hvis du derimod ikke har styr på basis, hvis du er nedlukket, i ren overlevelsestilstand, kan du ikke mærke dig selv og din(e) passion – endnu mindre føle dig værdig til at give den plads.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.