,

Ryd op i dit liv

Ryd op og giv slip på alt det, du ikke har brug for længere. Fysisk, Emotionelt og mentalt. Det er tid til at frigive energi og plads til nye stadier i dit liv.

Ryd op i dine relationer.
Drop de mennesker der ikke støtter dig, ser dig og giver dig positive oplevelser. Drop dem der kun tager din energi og som fastholder dig i gamle roller. Sig farvel til dem, du ikke næres af og som du kun er sammen med af ‘pligt og skyldfølelse’.

Ryd op i dine omgivelser
Ryd op i dit hjem, i dine skuffer, dine pulterrum, i mapper, tøjet, gamle foto, dine skabe. Smid det ud du ikke bruger. Giv det væk. Gem intet der minder dig negativt om fortiden. Smid alt ud, der dræner din energi når du ser på det. Smid det ud, du ikke bruger, som du er vokset fra eller ikke kan li. Skil dig af med alt, der holder dig fastlåst til fortiden.

Ryd ud i dine overbevisninger
Sig endeligt farvel til overbevisninger der ikke støtter dig og som er usande. Sig endegyldigt farvel fra nu af Til tanken Om at ‘du ikke er god nok’ – det er jo løgn. Stop det. Nu. Sig farvel til alle de destruktive løgnagtige tanker du har om dig selv, som holder dig tilbage. Nok er nok. Farvel.

Det er tid til oprydning på alle planer – tid til given slip på ALT der ikke nærer dig længere.
Lav listen:

Hvad skal ud?
Hvad dræner mig?
Hvad holder mig tilbage – relationelt, tankemæssigt, fysisk?

Smid ud. Giv slip.

Og begynd rejsen mod indre frihed, ny energi, styrke, selvværd og flow.

#rydop #givslip #nyenergi #mærklivet

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.