Der sker meget lige nu. I og omkring os.

Mere end nogensinde før er det nu vigtigt at fastholde de gode rutiner, vælge lysets vej og være bevidst om, hvordan vi vælger at gå til det liv, vi har.

Vi må selv fravælge det, der tyngder os – vi må slippe det, vi bærer på – hvad end det er gammelt nag, vrede, skyld og skam.

Det er ikke længere tiden til at dvæle ved fortiden. Nu handler det i endnu højere grad om at finde klarhed – din egen sandhed – og være tro mod det.

Du kan ikke længere læne dig op af dine gamle undskyldninger – og heller ikke forvente at nogen kommer og giver dig letheden.

Forestil dig, at du nu står overfor at skulle vælge om du vil åbne dig for en højere energi – højere energifrekvens – et mere bevidst sted at leve fra, der vil give dig lethed, klarsyn og glæde – eller om du vil fastholde dig selv i fortidens tyngde, omringe dig med tungsindede mennesker og tillade dig selv at blive tung.

Du har et valg. Og valget er dit.

Hvis du er opmærksom og nysgerrig, vil du opdage, at du har masser af valg hele tiden. Og hvis du er opmærksom på dine følelser og krop, KAN du mærke, om dit valg skaber lethed eller tyngde.

 

Hvad gør du når du mærker tunghed?
Når du mærker de tunge følelser og tanker skylle igennem dig, så byd det velkomme- men slip det igen med kærlighed. Det skal blot heales og sendes videre. Du skal ikke fastholde disse følelser med dine tanker – for det trækker dig ned af. Mød de tunge følelser som et barn der har brug for omsorg – anerkend det og giv det en kærlig kort opmærksomhed – og send det så bevidst videre, og skift energien:

 

Tag en bad, drik et glas vand, gå ud i naturen, find dufte du kan li og aktiver dine sanser, dans/bevæg dig, opsøg mennesker der har høje frekvenser, book massagehealing, læs bøger skrevet af visdommens formidlere … men tillad ikke dig selv og de mørke energier at holde dig nede.

 

Det behøver ikke være en kamp – men det ER et valg, der sker fra et bevidst sted i dig. Og lige nu er der masser af invitationer til at koble sig på en højere bevidsthed.

Vores liv her på denne jord handlede i høj grad om udvikling gennem modstand – men det er som om noget er ved at skifte. Som om vi nu skal VÆLGE ind i kærligheden, medfølelsen og tilgivelsens felt.

Vi bevæger os fra de nederste chakra systemer og op i hjertechakraet – hvor vi forbinder os hver med andre mennesker, med naturen, med højere lag af bevidsthed. Og træffer vores valg herfra.

Er transformerende spørgsmål i situationer kan være:

 

Hvad ville jeg vælge, hvis jeg var i min højeste frekvens? Hvis jeg var ren kærlighed? Hvad ville jeg da vælge lige nu?

 

Se gennem kærlighedens  øjne

Så min invitation til dig er, at se på dig selv og dit liv gennem kærlighedens øjne – gennem evolutionens øjne, der nu kræver høj bevidsthed fra din side.

Du skal ikke kæmpe for at være her på jorden – men du skal være her med hele dig, og vise hvem du er fra et rent sted. Fra et ærligt sted. Fra et sted, hvor mennesker omkring dig kan mærke dig – hvem du virkelig er.

Det er en tid, der kræver at masker og illusioner slippes fuldstændig – og du står tilbage som den, du ønsker at vise verden at du er.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.